ÀGAPE: COÀGUL + MARCO BELLONZI

14 Oct

LEM2013_Agape_09

CATALÀ [Castellano más abajo / English below]

Diumenge 13 d’octubre. 13h. Casa Almirall de Barcelona. Reunió de gourmands i melòmans a l’hora del vermut. Comença el ritual. Un any més, Àgape ens va proposar una missa gastronòmica, poètica, visual i sonora de primer nivell. Oficiant la cerimònia, Marc O’Callaghan alias Coàgul, i encarregant-se del menú, part de les imatges i la música, Marco Bellonzi. L’ambient a Casa Almirall era certament el d’una eucaristia psicodèlica, encantadora, magnètica… Tota la màgia dels rituals en un espectacle colpidor i atraient que estimulava l’oïda, el gust, la vista i l’olfacte. I també l’esperit. Al voltant d’un loop encisador i hipnòtic que anava creixent molt paulatinament, al ritme dels apéritifs de Bellonzi que es servien, la música i la poesia cridada de Coàgul va anar acompanyant tot per submergirnos en un meravellós tràngol. Amen.

LEM2013_Agape_03

CASTELLANO

Domingo 13 de octubre. 13h. Casa Almirall de Barcelona. Reunión de gourmands y melómanosa la hora del vermut. Empieza el ritual. Un año más, Àgape nos propuso una misa gastronómica, poética, visual y sonora de primer nivel. Oficiando la ceremonia, Marc O’Callaghan alias Coàgul, y encargandose del menú, parte de las imágenes y la música, Marco Bellonzi. EL ambiente en Casa Almirall era desde luego el de una eucaristía psicodélica, encantadora, magnética… Toda la magia de los rituales en un espectáculo conmovedor y atrayente que estimulabael oído, el gusto, la vista y el olfato. Y también el espíritu. Alrededor de un loop hechizante e hipnótico que crecía paulatinamente, al ritmo de los apéritifs de Bellonzi que se servían, la música y la poesía gritada de Coàgul lo acompañaba todo para sumergir-nos en un trance maravilloso. Amén.

ENGLISH

Sunday october the 13th. 13h. Casa Almirall in Barcelona. A gourmands and melomanes meeting at vermouth hour. The ritual starts. One more years, Àgape set a first class gastronomic, poetic, visual and sonic mass. Officiating the ceremony, Marc O’Callaghan alias Coàgul, and in charge of the menu, some images and music, Marco Bellonzi. The environment at Casa Almirall it was as a psiquedelic, charming, magnetic Eucharist. The magic of rituals on a moving and seductive show that estimulates the hearing, the taste, the sight and the smell. And also the spirit. Around a bewitching and hypnotic loop that gradually grew following the rhythm of Bellonzi‘s apéritifs served, the music and shouting poetry of Coàgul walked with everything and immersed us all on a marvelous trance. Amen.

LEM2013_Agape_07

Escolta els artistes del LEM 2013 a / Escucha a los artistas del LEM 2013 en / Listen to the LEM 2013 artists at: https://soundcloud.com/lem-festival

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: