EL LEM ET CONVIDA AL FESTIVAL DE SITGES

3 Oct

FestivalSitges2014

Enguany el LEM i el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya – Sitges 2014 han iniciat una col·laboració gràcies a la qual tenim a la nostra disposició 5 entrades úniques per a les pel·lícules  ’71 (Dilluns 6 d’octubre a les 21h.), Oculus (dimarts 7 a les 20.45h.), Adieu Au Langage (dimecres, 21h.), Autómata (dijous 9, 20.45h.) i Relatos Salvajes (divendres 10,  20h). Totes elles en projecció a l’Auditori de l’Hotel Melià de Sitges.

LemSitges

Per entrar al sorteig d’aquestes entrades t’has de fer seguidor de Gràcia Territori Sonor (FB: http://www.facebook.com/gracia.territori.sonor  –  Twitter: http://www.twitter.com/graciaterritori), estar atent a la pregunta que publicarem el dia abans de la projecció de cada pel·lícula amb el hashtag #sitgeslem i respondre correctament abans de les 22h. Hi haurà un guanyador per dia que haurà de facilitar-nos les seves dades abans de les 24h. Aquest diumenge dia 5 publicarem la primera pregunta.

Alea iacta est!

 

CASTELLANO

Este año,  LEM y el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya – Sitges 2014 han iniciado una colaboración gracias a la cual tenemos a nuestra disposición  5 entradas únicas para las películas:  ’71 (lunes 6 de octubre a las 21h.), Oculus (martes 7 a las 20.45h.), Adieu Au Langage (miércoles, 21h.), Autómata (jueves 9, 20.45h.) y Relatos Salvajes (viernes 10,  20h). Todas ellas en proyección en el Auditorio del Hotel Meliá de Sitges.

Para entrar en el sorteo de estas entradas tienes que hacerte seguidor de Gràcia Territori Sonor (FB: http://www.facebook.com/gracia.territori.sonor  –  Twitter: http://www.twitter.com/graciaterritori), estar atento a la pregunta que publicaremos el día antes de la proyección de cada película con el hashtag #sitgeslem y responder correctamente antes de las 22h. Habrá un ganador cada día que deberá facilitarnos sus datos por mensaje privado antes de las 24h. Este domingo día 5 publicaremos la primera pregunta.

Alea iacta est!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: