LEM 2018: CONCERT D’INAUGURACIÓ / CONCIERTO DE INAUGURACIÓN / OPENING CONCERT

25 Sep

SERGI SIRVENT TRUMPET AFFAIRS (Barcelona)

dijous 27 de setembre, 13h / jueves 27 de septiembre, 13h / Thursday 27th September, 13h

CINEMES TEXAS

Bailén 205

CONCERT D’INAUGURACIÓ / CONCIERTO DE INAUGURACIÓN / OPENING CONCERT

entrada lliure

photo: Anna Sandrini

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Camaleònic i imprevisible, Sergi Sirvent, un dels millors pianistes i compositors de les darreres generacions del nostre jazz, és també conegut pel seu vessant d’experimentador a partir del llenguatge del jazz d’avantguarda. Un bon exemple és aquesta proposta, Trumpet Affairs, en la qual substitueix el piano per la trompeta, instrument que va començar a tocar l’any 2000, però amb el qual no ha encapçalat cap proposta fins ara.

En companyia de dos músics tot terreny, el contrabaixista David Mengual i el bateria Ramon Prats, Sirvent cerca un so que s’acosti a la bellesa per la via de la improvisació, el matís, l’equilibrisme, l’harmonia oculta i el parsimoniós –i plaent– viatge a la deriva. Una manera de fer immortalitzada al magnífic disc Likewise, que presentarà al LEM 2018.


Camaleónico e imprevisible, Sergi Sirvent, uno de los mejores pianistas y compositores de las últimas generaciones de nuestro jazz, es también conocido por su vertiente de experimentador a partir del lenguaje del jazz de vanguardia. Un buen ejemplo es esta propuesta, Trumpet Affairs, en la que sustituye el piano por la trompeta, instrumento que empezó a tocar en el 2000 pero con el que no ha liderado una propuesta hasta ahora. En compañía de dos músicos todo terreno, David Mengual y Ramon Prats, Sirvent busca un sonido que se acerque a la belleza por la vía de la improvisación, el matiz, el equilibrismo, la armonía oculta y el parsimonioso –y placentero– viaje a la deriva. Una forma de proceder inmortalizada en el magnífico disco Likewise, que presentará en el LEM 2018.


Ever-changing and unpredictable, Sergi Sirvent is one of the best pianists and composers of the lasts generations in our jazz. He is also known for his experimenter facet from the starting point of the avant-garde jazz language.  A good example of this is the proposal Trumpet Affairs, in which he shifts from the piano to the trumpet, instrument he started playing in 2000, but with which he didn’t lead any project so far.

In the company of two all-terrain musicians, double-bass player David Mengual and drummer Ramon Prats, Sirvent searches a sound close to beauty by means of improvisation, nuance, aerialism, hidden harmony and the parsimonious – and pleasant- drifting. A way of doing things immortalized in the wonderful record Likewise, that he will present at the LEM 2018.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: