Tentacles II: Sebastià Jovani en l’Univers Hrönir

4 May

[CAT] Aquest dissabte 8 de maig a les 18h tindrà lloc la segona acció de ‘Tentacles’. En aquesta ocasió, el filòsof i escriptor Sebastià Jovani duu «Tölon-Tölon, Agbar, Orbis, Twerking; o com conjurar/conjugar el verb Hrönir en (n-1) passes», una disferència brollífera sobre l’univers de Víctor Nubla.

Què és un Hrönir? Per a què serveix? De què es nodreix? Quina relació pot haver entre una peça de puzzle trobada al carrer i les esotèriques permeabilitats d’allò real amb els nostres universos simbòlics? Què és més necessari, l’atzar o la fantasia de la necessitat en sí mateixa? Les coses, preses en la seva literalitat, poden conjurar màgies més poderoses que les de la imaginació? És Víctor Nubla un Hrönir? Se’m sent?En aquest trencadís itinerant no respondrem pas a aquestes qüestions ni segurament a cap d’altra. Ans al contrari: provocarem tumultuosos sollevaments mentals; passejarem per les bifurcacions de l’existència tot assajant la xarranca, farem d’això una mica d’allò i, en tot cas, ens complaurem tot descobrint (de les mans anellades de Víctor Nubla i de les pensades d’altres intercessors) que la complexitat és, sens dubte, la forma més diàfana de passar l’estona pel cap d’una agulla geodèsica.

Tot un tour de force que començarà a la llibreria La Carbonera (Blai, 40), continuarà a La Calders (Calders, 9) i acabarà a la seu de Gràcia Territori Sonor (Igualada, 10). A tots tres llocs, quan el ponent no hi sigui, se’l podrà seguir per streamingLes entrades també són limitades i cal demanar-les segons on es vulgui assistir:

– info@carbonera.cat

– info@llibreriacalders.com

– entrades@gracia-territori.com


[CAST] Este sábado 8 de mayo a les 18h tendrá lugar la segunda acción de ‘Tentacles’. En esta ocasión, el filósofo y escritor Sebastià Jovani lleva «Tölon-Tölon, Agbar, Orbis, Twerking; o como conjurar/conjugar el verbo Hrönir en (n-1) pasos», una disferencia brotífera sobre el universo de Víctor Nubla.

Un tour de force que empezará en la librería La Carbonera (Blai, 40), continuará en La Calders (Calders, 9) y acabará en la sede de Gràcia Territori Sonor (Igualada, 10). En los tres sitios, cuando el poniente no esté, se le podrá seguir por streamingLas entradas también son limitadas y hay que pedirlas según donde se quiera asistir:

– info@carbonera.cat

– info@llibreriacalders.com

– entrades@gracia-territori.com


[ENG]

This Saturday May 8 at 18h will take place the second ’Tentacles’ action. This time, philosopher and writer Sebastià Jovani will bring «Tölon-Tölon, Agbar, Orbis, Twerking; or how to conjure/conjugate the verb Hrönir in (n-1) steps», a sprouting disference on Víctor Nubla’s universe.

tour de force that will start at La Carbonera bookshop (Blai, 40), will move to La Calders (Calders, 9) and will end at Gràcia Territori Sonor (Igualada, 10). At all venues, when Jovani’s not there there will be a live streaming service. Attendance is also limited and reservations are mandatory. Depending on where you want to go:

– info@carbonera.cat

– info@llibreriacalders.com

– entrades@gracia-territori.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: