TENTACLES: PSICOGEOGRAFIA SEMIESTABLE – UN RECORREGUT PELS ESCENARIS DE L’INSÒLIT QUOTIDIÀ EN L’OBRA DE VÍCTOR NUBLA

1 Jun

[CAT] Aquest dissabte 5 de juny, a les 18h, tindrà lloc la tercera acció de ‘Tentacles’. En aquesta ocasió, serà una ruta psicogeogràfica a través d’alguns dels escenaris de l’insòlit quotidià que apareixen a l’obra de Víctor Nubla, guiant la nostra presència des de les tergiversacions situacionistes del joc, a través dels seus textos dins i fora de la seva literalitat.Una sèrie de derives per llocs molt especials d’un racó de la Vila de Gràcia a través de l’univers màgico-literari de Nubla, amb la presència d’alguns dels seus protagonistes.


Les entrades, com sempre, són limitades i s’han de reservar anticipadament a entrades@gracia-territori.com. Cal facilitar-nos un número de contacte ja que el punt de trobada serà secret fins poca estona abans de l’inici. El preu de la ruta és de 10€ o de 15€ si també es vol un exemplar del llibre ‘Màgia Tridimensional Perenne’.


[CAST] Este sábado 5 de junio, a las 18h, tendrá lugar la tercera acción de ’Tentacles’. En esta ocasión, será una ruta psicogeográfica a través de los escenarios del insólito cotidiano que aparecen en la obra de Víctor Nubla, guiando nuestra presencia des de las tergiversaciones situacionistas del juego, a través de sus textos dentro y fuera de su literalidad.Una serie de derivas por lugares muy especiales de un rincón de la Vila de Gràcia a través del universo mágico-literario de Nubla, con la presencia de algunos de sus protagonistas.


Las entradas, como siempre, son limitadas y hay que reservarlas anticipadamente en entrades@gracia-territori.com. Hay que darnos un número de contacto ya que el punto de encuentro será secreto hasta poco rato antes del inicio. El precio de la ruta es de 10€ o de 15€ con un ejemplar de ‘Màgia Tridimensional Perenne’.


[ENG] This Saturday, June 5, at 18h, the third ’Tentacles’ action will take place. It will be a psychogeographic route through some of the places where Víctor Nubla’s daily unusual happened, guiding us from situationist game distortions through his texts, both in and out of their literalism.A series of drifts at very special places in a corner of Vila de Gràcia through Víctor Nubla’s magical-literary universe with some of its protagonists.


Tickets, as always, are limited and must be reserved in advance at entrades@gracia-territori.com. You should give us a contact number, the meeting point will be secret until shortly before the start. The route’s price is 10€ or 15€ should you want a copy of ‘Màgia Tridimensional Perenne’.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: