TERANYINES III: ELENA BARTOMEU I SUSANA LÓPEZ

17 Jul

[CAT] Dijous, Elena Bartomeu i Susana López van presentar “Mecànica de fluids” a Música i Geografia (Ràdio Gràcia). És el tercer episodi de ‘Teranyines’, el projecte que Gràcia Territori Sonor ha desenvolupat conjuntament amb la llibreria La Carbonera i que ha ajuntat escriptores i creadores sonores per tal de crear peces de ràdio-art que giren al voltant de la ciència-ficció.


[CAST] Dijous, Elena Bartomeu i Susana López presentaron “Mecànica de fluids” en Música i Geografia (Ràdio Gràcia). Es el tercer episodio de ‘Teranyines’, el proyecto que Gràcia Territori Sonor ha desarrollado conjuntamente con la librería La Carbonera y que ha juntado escritoras y creadoras sonoras para crear piezas de radioarte que giran alrededor de la ciencia-ficción.


[ENG] Last Thursday, Elena Bartomeu and Susana López presented “Mecànica de fluids” at Música i Geografia (Ràdio Gràcia). It’s the third episode of ‘Teranyines’, the project that Gràcia Territori Sonor has developed along with La Carbonera bookshop and that got together female writers and sound artists to create radio-art pieces that revolve around science-fiction.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: