LEM 2021 EN IMATGES / EN IMÁGENES / IN PICTURES (I)

5 Oct

El 26è Encontre Internacional de Músiques Experimentals de Gràcia-Barcelona (Dispositiu LEM 2021) va arrencar la setmana passada amb l’actuació de Black Flower i un Encontre en l’Espai-Temps de la teclista Laia Vallès i la guitarrista Amidea Clotet. Us oferim un resum fotogràfic d’ambdues actuacions. Les instantànies són del gran Ernest Abentin. Moltes gràcies a tothom que ha contribuït al fet que l’inici del LEM 2021 hagi estat un èxit! Recordeu que podeu gaudir de diverses activitats fins al pròxim 30 d’octubre. Més informació aquí.


El 26º Encuentro Internacional de Músicas Experimentales de Gràcia-Barcelona (Dispositivo LEM 2021) arrancó la semana pasada con la actuación de Black Flower y un Encuentro en el Espacio-Tiempo de la teclista Laia Vallès y la guitarrista Amidea Clotet. Os ofrecemos un resumen de ambas actuaciones. Las instantáneas son del gran Ernest Abentin. ¡Muchas gracias a todos los que habéis contribuido a que el inicio del LEM 2021 haya sido un éxito! Recordad que podéis disfrutar de varias actividades hasta el próximo 30 de octubre. Más información aquí.


The 26th International Experimental Meeting of Gràcia-Barcelona (Dispositiu LEM 2021) began last week with a concert of Black Flower and an Encounter in the Spacetime by Laia Vallès (keyboards) and Amidea Clotet (guitar). We offer a photographic summary of both gigs. The snapshots are from the great Ernest Abentin. Thanks to everbody who has contributed that LEM 2021’s opening was a success! You have a lot of LEM activitites to enjoy until October, 30th. More information here.


Concert d’inauguració / Concierto de inauguración / Opening Night

1 d’octubre de 2021, capella modernista de Col·legi Major Universitari Ramon Llull

BLACK FLOWER

Black Flower / Ernest Abentin
Yexza Lara (Black Flower) / Ernest Abentin

Encontres en l’Espai-Temps / Encuentros en el Espacio-Tiempo / Encounters in the Spacetime

2 d’octubre de 2021, Sala Polivalent del Centre Cívic La Sedeta

LAIA VALLÈS I AMIDEA CLOTET

Amidea Clotet i Laia Vallès / Ernest Abentin
Amidea Clotet / Ernest Abentin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: